ReDo

Bæredygtighed er ikke længere kun et spørgsmål om præference, image eller god PR. Bæredygtighed er i høj grad et spørgsmål om at tage ansvar for miljøet, samfundet og den fremtidige generation.

I Søndergaard A/S producerer vi hvert år mere end 300.000 tons affald, hvoraf mere end 90 % bliver genbrugt på den ene eller anden måde. Noget af dette affald bliver endda til flotte brugsgenstande, som bygherren kan få glæde af mange år fremover.

Navnet og mærket ReDo symboliserer upcycling og cirkulær økonomi. Under dette mærke producerer vi møbler, brugskunst og meget andet. I cirkulær økonomi indgår materialer i kontinuerlige kredsløb, hvor “end-of-life”-konceptet er erstattet af genbrug og genanvendelse. Det vil i praksis sige, at materialerne bliver brugt i nye produkter – igen og igen. I cirkulær økonomi er der altså ingen ressourcer, der går tabt, og materialerne bevarer deres værdi.

Upcycling handler om at tilføje ny værdi til en ting, man ellers ville betegnes som affald, for eksempel ved at genopfinde det som et nyt – eller en del af et nyt – produkt. Med ReDo laver vi en kortlægning omkring bedre udnyttelse af byggematerialer fra de enkelte nedrivningsprojekter. Det kan være et gulv, der bliver til et bord, en stol eller en bænk – eller det kan være bjælker, der bliver til vinholdere eller noget helt andet. I dette univers er det kun fantasien, der sætter grænsen.

Alle produkter har en historie og er unikke. Der er ikke to produkter, der er ens, da det er patina og materialet, der er til rådighed, som definerer det endelige udtryk. Dette gør, at hvis du har et produkt fra ReDo, så har du noget, ingen andre har.

Vil du vide mere om ReDo, eller er du interesseret i nogle af de produkter, vi fremstiller, så kontakt os på mail@soendergaard.dk.

Download brochure     |     Se mere på Instagram