Et solidt fundament

Som virksomhed har vi brugt mere end 60 år på at dygtiggøre os, og i dag tør vi godt kalde os selv eksperter i ikke bare selektiv nedrivning og miljøsanering, men også i byggepladsdrift og -styring, herunder sikkerhedskoordinering.

Vi håndterer mange forskellige slags opgaver for såvel offentlige myndigheder som erhvervskunder. De fleste af vores kunder har vi kendt igennem en årrække, for uanset om det gælder en mindre nedrivning eller en omfattende miljøsanering, går vi til opgaven med samme entusiasme og seriøsitet.

Kvalificeret rådgivning og hovedentrepriser

Vi arbejder ikke kun med værktøjet i hånden, for vores mange års erfaring betyder, at vi også kan bruges til hjælp og gode råd allerede i projekteringsfasen.

Det har flere gange medført, at byggeriet er blevet opdelt i to hovedentrepriser – en for nedrivning og miljøsanering, og en for opførelse. Det har givet bygherren nogle klare fordele, ikke mindst økonomisk. Vi har stor erfaring som hovedentreprenør, herunder med byggepladsindretning, drift og vedligehold samt sikkerhedskoordinering.

Se vores referencer.

Kernekompetencer

Kerneområderne er nedrivning og miljøsanering, men der følger mange andre opgaver med, for eksempel nedskæring, afstivning, jordarbejde og diamantskæring. Dem løser vi naturligvis også, ligesom vi også har egen tømrer-/snedkerafdeling.

Cirkulær nedrivning

Vi bliver af mange betragtet som pionererne indenfor bæredygtig nedrivning – som vi helst vil kalde cirkulær nedrivning – ikke mindst på grund af vores mangeårige samarbejde med stat, amter, kommuner, Clean Custer og det strategiske partnerskab TRUST med flere. Læs mere om nogle af de cases, som vi har været med på, hos VCØB.

Det kan du læse mere om under cirkulær nedrivning.

Vores fokus er at løse kundens opgave, uanset hvilke uforudsete udfordringer vi måtte støde på. Vil du i den forbindelse gerne sikre dig bedst muligt mod uforudsete udgifter, så læs siden En løsning – En fast pris.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud – eller måske blot gode råd til din næste opgave. Vær opmærksom på, at vi ikke tilbyder ydelser for private.