Vores spidskompetence

Indvending, eller selektiv nedrivning som det også kaldes, kan være en kompliceret opgave, som vi har mange års erfaring i.

Koordinering og logistik

– er nogle af nøgleordene, når kun dele af en bygning skal fjernes. Resten af bygningen er formentlig samtidig i brug, og der er begrænsede adgangsveje til byggepladsen. Det har betydning, når store mængder affald skal sorteres og bortskaffes, for det kræver den helt rigtige rækkefølge for nedrivningen.

Systematiseret effektivitet

Vi udfører hvert år 250-300 sager hvor vi genererer over 300.000 ton affald. Vi har en omfattende og specialiseret maskinpark, mere end 150 fastansatte medarbejdere, eget værksted samt en smidig og fleksibel infrastruktur som sikrer, at vi altid har det rigtige materiel og det rigtige mandskab til opgaven. Vi er eksperter i komplekse opgaver, og bliver typisk valgt når der stilles store krav til metoder, miljø, sikkerhed, tid og kvalitet.

Med mere end 60 års erfaring som nedrivningsvirksomhed tør vi godt kalde os selv for eksperter. Det vidner opgaver for fx Københavns Lufthavne, Amalienborg, Frederiksberg Centret, B&W og Nationalbanken om. Læs mere i vores lille udpluk af referencer.

Certificeret styring

Vi er certificeret inden for kvalitet, miljø, og arbejdsmiljø. For dig som kunde betyder det en systematiseret og effektiv styring af vores processer, som sikrer at der ikke falder noget ned imellem to stole. Desuden er vi omfattet af danske kontrolordninger (Nedbrydningsbranchens Miljøkontrolordning og kontrolordningen under Dansk Asbestforening) som ved uvildige tilsyn kontrollerer, at vores arbejde udføres korrekt i henhold til lovgivningens regler.

Specialister

Vores absolutte spidskompetence er netop indvendig rydning. Vores medarbejdere har udført et utal af større og mindre opgaver som fx renovering af Amalienborg, Berlingske hus, Fisketorvet Shoppingcenter, Rødovre Centrum og Illum i København. Vi råder over en lang række nedrivningsrobotter, specialmaskiner og udstyr, som gør arbejdet let, effekivt og som er med til at forbedre arbejdsmiljøet for såvel omgivelser som medarbejdere.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud, eller måske blot gode råd til din næste opgave. Vær opmærksom på, at vi ikke tilbyder ydelser for private.