Laveste pris kan blive meget dyr

Godt samarbejde er forudsætningen for et godt projekt. Vi vil gerne byde i fair konkurrence, og bygherren vil gerne undgå dyre ekstraregninger – det kan vi være med til at sikre. Vi vil også gerne dele ud af vores erfaring, og tilbyder derfor gode råd og vejledning i hvordan du som bygherre eller rådgiver kan styre udenom de værste risici. For det er nemlig ikke unormalt, at store og ofte unødvendige ekstraregninger ender med at fordoble den planlagte pris.

Miljøfarlige stoffer

De seneste år er mængden af miljøfarlige stoffer som bly, PCB, klorerede parafiner og kviksølv eksploderet i forbindelse med nedrivningsprojekter. Det er vores erfaring og vurdering, at stort set alle bygninger opført før 1980’erne indeholder betydelige mængder miljøfarlige stoffer. Asbest har længe været kendt, men omfanget af de øvrige miljøfarlige stoffer er langt større og meget mere omkostningstungt for bygherren. Og det er nu engang billigere at få det udført til tilbudspris end som ekstraarbejder.

Har vi husket det hele?

Ofte handler det om, at udbudsmaterialet for en nedrivningsopgave ikke altid tager tilstrækkeligt højde for miljøfarlige stoffer, at tidsplanen er urealistisk stram eller at der kun medfølger tegninger over fremtidige forhold, samtidig med at beskrivelsen for eksisterende forhold er mangelfuld. Dermed risikerer bygherre pludselig at stå med en uforudset stor udgift fordi arbejdet efterfølgende skal udføres til listepris i stedet for tilbudspris.

Gode råd betaler sig

Vi er certificeret inden for kvalitet, miljø og arbejdsmijlø, og med 70 års erfaring i godt samarbejde, er det vores erfaring at bygherren kan spare mange penge ved, at rådføre sig med os i tillæg til den almindelige bygherrerådgivning. Er vi med på sidelinjen allerede i den projekterende fase, kan bygherren føle sig mere sikker på, at udbudsmaterialet er tilstrækkeligt omfattende, og dermed undgå de helt store regninger for ekstraarbejder.

Vi tilbyder også fast pris konceptet. Det vil sige at du kan få en fast pris på din opgave, og på den måde slippe for uventede udgifter. Læs mere på siden En løsning – En fast pris.

Book et møde

Gode råd er gratis. Kontakt os for en snak omkring dit næste projekt. Du kan også vælge at tage os med som indslag på jeres næste teammøde, eller du kan downloade vores guide “Projekteringsfasen“.