Vi har materiel, maskiner og kompetencer

Vores kerneområder er nedrivning og miljøsanering, men der følger mange andre opgaver med som fx nedskæring, afstivning, jordarbejde, diamantskæring, sprængning eller afpropning af kloak – og dem løser vi naturligvis også.

Systematiseret effektivitet

Vi udfører hvert år 250-300 sager hvor vi genererer over 300.000 ton affald. Vi har en omfattende og specialiseret maskinpark, mere end 150 fastansatte medarbejdere, eget værksted samt en smidig og fleksibel infrastruktur som sikrer, at vi altid har det rigtige materiel og det rigtige mandskab til opgaven. Vi er eksperter i komplekse opgaver, og bliver typisk valgt når der stilles store krav til metoder, miljø, sikkerhed, tid og kvalitet.

Med over 60 års erfaring som nedrivningsvirksomhed tør vi godt kalde os selv for eksperter. Det vidner opgaver for fx Københavns Lufthavne, Amalienborg, Frederiksberg Centret, B&W og Nationalbanken om. Læs mere i vores lille udpluk af referencer.

Certificeret styring

Vi er certificeret inden for kvalitet, miljø, og arbejdsmiljø. For dig som kunde betyder det en systematiseret og effektiv styring af vores processer, som sikrer at der ikke falder noget ned imellem to stole. Desuden er vi omfattet af danske kontrolordninger (Nedbrydningsbranchens Miljøkontrolordning og kontrolordningen under Dansk Asbestforening) som ved uvildige tilsyn kontrollerer, at vores arbejde udføres korrekt i henhold til lovgivningens regler.

Serviceopgaver

Vi har også stor erfaring i udgravninger, herunder også flytning af forurenet jord. Som noget nyt kan vi nu også tilbyde snedker- og tømreropgaver, og vi har nedsat et decideret team til at tage sig af alle den slags serviceopgaver, så du kan være sikker på at få kompetente folk til din næste opgave.

Sikkerhedskoordinering

Vi tilbyder også andre byggerelevante serviceopgaver, som fx byggepladsetablering, herunder drift- og vedligehold, ligesom vi også ofte benyttes som sikkerhedskoordinator på større pladser hvor vi står for udarbejdelse af PSS (Plan for sikkerhed og sundhed), koordinering og afholdelse af sikkerhedsmøder mv.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud, eller måske blot gode råd til din næste opgave. Vær opmærksom på, at vi ikke tilbyder ydelser for private.