Vi har i øjeblikket følgende ledige stillinger

 

Entrepriseleder

Går du og drømmer om et jobskifte til en spændende hverdag, hvor to dage aldrig er ens? Er du måske uddannet bygningskonstruktør, eller har erfaring inden for entrepriseverden med anden faglig uddannelse, og kunne du tænke dig at lede spændende projekter så læs mere her.


Sjakbajs

Har du erfaring inden for nedrivningsbranchen? Leder du efter et job, hvor du får en ledende og coachende rolle i en virksomhed i rivende udvikling? Så bør du klikke ind på linket her og læs mere.


Formand

Har du erfaring inden for nedrivningsbranchen og måske en håndværkerbaggrund? Har du dertil erfaring med personaleledelse, så har vi jobbet til dig! Læs mere.


Nedriver

Kan du lide fysiske udfordringer i en travl hverdag, og trives du med at arbejde i teams, så har vi jobbet til dig! Læs mere.


Uopfordret ansøgning

Vi er altid på udkig efter dygtige, loyale og engagerede medarbejdere! Send en mail med en uopfordret ansøgning til kma@soendergaard.dk.


Persondatalovenr

Det et lovkrav, at du gøres opmærksom på vores retningslinjer for persondatabeskyttelse, som du kan læse mere om her: Persondatabeskyttelse


Hør vores medarbejdere fortælle om Søndergaard A/S