Vi søger i øjeblikket

Vi er altid på udkik efter dygtige, loyale og engagerede medarbejdere. Inden du søger, bør du se filmen nederst på siden. Herudover er det et lovkrav, at du gøres opmærksom på vores retningslinjer for persondatabeskyttelse, som du kan læse her: Persondatabeskyttelse

Søger du en uopfordret stilling, så send en mail til kma@soendergaard.dk. Er du på udkik efter et praktikophold, så læs her.


Automekaniker

Er du uddannet mekaniker, arbejder du selvstændigt og kunne du tænke dig, at være en del af en spændende arbejdsplads – så er du måske vores nye kollega. Læs mere


Projektleder

Til hovedkontoret i Frederikssund søges en ambitiøs og resultatorienteret projektleder til større nedrivningsopgaver på Sjælland. Læs mere.


Er du vores nye entrepriseleder?

Drømmer du om at arbejde i en spændende virksomhed, hvor engagement, kvalitet og nytænkning præger hverdagen? Er du måske bygningskonstruktør eller faguddannet og evner at være struktureret, resultatorienteret og en god coach, så er det dig vi har brug for! Læs mere.


Sjakbajs

Har du erfaring inden for nedrivningsbranchen og leder du efter et job, hvor du har en ledende og coachende rolle i en stærkt udviklende virksomhed. Så har vi jobbet til dig!. Læs mere.


Miljøsanitør

Vi har travlt, og søger derfor stabile miljøsanitører til vores særlige og travle miljøafdeling. Læs mere.


Nedrivere

Vi er altid på udkik efter stabile, glade og gode kollegaer. Læs mere.


Maskinfører 1-8 ton

Er du eventuelt nyuddannet landmand med diesel i blodårerne og trives du med tøjt tempo og teamwork? Så er du den medarbejder vi leder efter! Læs mere.


Se filmen om de værdier vi sætter pris på (6 min.)


Titlen “Seniorformand” er nedlagt. Medarbejdere med  titlen i filmen, er nu entrepriseledere.