Vi har i øjeblikket følgende ledige stillinger:


Tømrersvende søges

Er du dygtig til dit fag med sans for kvalitet og detaljer, er du mødestabil, har ordenssans og et godt overblik, så er det lige præcis dig, vi står og mangler. Læs mere her.


Projektassistent

Har du kendskab til byggebranchen, er du administrativt stærk og besidder gode kommunikations- og IT-færdigheder? Er du struktureret og trives i en travl hverdag, hvor to dage sjældent er ens, så er her måske jobbet for dig. Læs mere her.


Sjakbajs

Har du erfaring inden for nedrivningsbranchen? Leder du efter et job, hvor du får en ledende og coachende rolle i en virksomhed i rivende udvikling? Så bør du klikke ind på linket her og læse mere.


Formand

Har du erfaring inden for nedrivningsbranchen og måske en håndværkerbaggrund? Har du dertil erfaring med personaleledelse, så har vi jobbet til dig! Læs mere.


Nedriver

Kan du lide fysiske udfordringer i en travl hverdag, og trives du med at arbejde i teams, så har vi jobbet til dig! Læs mere.


Uopfordret ansøgning

Vi er altid på udkig efter dygtige, loyale og engagerede medarbejdere! Send en mail med en uopfordret ansøgning til kma@soendergaard.dk.


Persondataloven

Det et lovkrav, at du gøres opmærksom på vores retningslinjer for persondatabeskyttelse, som du kan læse mere om her: Persondatabeskyttelse


Se filmen om de værdier, vi sætter pris på (6 min.)


NB: Titlen “Seniorformand” er nedlagt. Medarbejdere med titlen er nu entrepriseledere.