Vi har i øjeblikket følgende ledige stillinger


Arbejdsmiljøleder

Vil du stå i spidsen for at koordinere og drive miljø- og arbejdsmiljøarbejdet i Søndergaard A/S? Trives du med en bred berøringsflade og har du gå-på-mod, vilje og erfaring til at rykke niveauet lidt højere op, så er det måske dig vi søger til denne nyoprettede stilling. Læs mere.


Sjakbajs

Har du erfaring inden for nedrivningsbranchen? Leder du efter et job, hvor du får en ledende og coachende rolle i en virksomhed i rivende udvikling? Så bør du klikke ind på linket her og læs mere.


Formand

Har du erfaring inden for nedrivningsbranchen og måske en håndværkerbaggrund? Har du dertil erfaring med personaleledelse, så har vi jobbet til dig! Læs mere.


Nedriver

Kan du lide fysiske udfordringer i en travl hverdag, og trives du med at arbejde i teams, så har vi jobbet til dig! Læs mere.


Uopfordret ansøgning

Vi er altid på udkig efter dygtige, loyale og engagerede medarbejdere! Send en mail med en uopfordret ansøgning til kma@soendergaard.dk.


Persondataloven

Det et lovkrav, at du gøres opmærksom på vores retningslinjer for persondatabeskyttelse, som du kan læse mere om her: Persondatabeskyttelse


Hør vores medarbejdere fortælle om Søndergaard A/S