De fire hjørnesten

Kvalitet, troværdighed, fleksibilitet og godt samarbejde er de fire hjørnesten, som virksomheden hviler på. Det har den gjort siden sin start i 1950’erne, og det bliver der ikke ændret ved.

Kvalitet – skaber tryghed

Vi arbejder for en stærk nedrivningsbranche. Med udgangspunkt i ekspertise og viden, samt innovative metoder, skal nedrivning være en tryg oplevelse for både kunde, medarbejdere, omkringliggende mennesker og miljø.

I Søndergaard yder vi hver dag høj service for vores kunder ved at rydde eller nedrive bygninger under trygge forhold. Vi oplever, at gode kunderelationer og glade medarbejdere giver de bedste resultater i vores projekter.

Troværdighed – skaber gode relationer

Vores vigtigste opgave er at være en sparrings- og samarbejdspartner med vores kunder. Og vi strækker os meget langt for at opfylde kundernes behov. For os er det nemlig mere end bare den umiddelbare bundlinje, der tæller. Vi skal altid kunne se os selv i øjnene og tåle at blive kigget efter i kortene. I mere end 60 år har vi drevet virksomhed efter, at det er vigtigere at opbygge gode, langvarige relationer med vores kunder end at tage en smutvej for at tjene lidt hurtige penge.

Fleksibilitet – skaber løsninger

Uforudsete hændelser kan der være mange af i vores branche, men vi er altid klar til at trække i tøjet og løse dem – også selvom kalenderen siger weekend. Vores danske og internationale certificeringer er beviser på, at kunderne trygt kan overlade deres opgaver til os, og vi sender løbende medarbejderne på efteruddannelse, så vi altid er opdateret på den nyeste viden.

Godt samarbejde – skaber godt arbejdsmiljø

Glade medarbejdere er effektive i arbejdstiden, og en del har været her igennem mange år. Det vidner om tilfredshed, og vi sørger for at være en arbejdsplads, hvor der også er tid til socialt samvær og gode grin. Det skal være sjovt at gå på arbejde!