page_selector

Totalnedrivning

Der skal tages mange hensyn, når man står over for en totalnedrivning. Måske er det kun en del af bygningen, der skal rives ned, og under alle omstændigheder er der omkringliggende bygninger, der skal tages højde for.

Sikkerheden på byggepladsen skal selvfølgelig være i orden, og der skal tages hensyn til miljøet fx ved sortere alt affald på stedet. Målet er at kunne genanvende mest muligt, og vi sørger for, at omkring 95 % af materialerne kan bruges på et senere tidspunkt.

Vi har mange års erfaring med totalnedrivninger og har påtaget os opgaver på alle slags konstruktioner og anlæg. Vores maskinpark gør, at vi kan klare selv de meget komplicerede opgaver, og vi sætter en ære i at løse enhver opgave grundigt og til tiden.

Med over 60 års erfaring som nedrivningsvirksomhed tør vi godt kalde os selv for eksperter. Det vidner opgaver for fx Københavns Lufthavne, Amalienborg, Frederiksberg Centret, B&W og Nationalbanken om. 

“Vi har haft stor glæde af Søndergaard Nedrivning i forbindelse med ombygningen af Rødovre Centrum. Søndergaard har været en særdeles fleksibel samarbejdspartner, som altid har været parat med alt lige fra nedbrydning af forretninger til opsætning af læhegn for udendørsbeplantning”.

Jesper Andreasen
Direktør, Rødovre Centrum 

Fleksible og løsningsorienterede

Vores fokus er at løse kundens opgave uanset hvilke uforudsete udfordringer, vi måtte støde på. Vi er kendt for at være løsningsorienterede og meget fleksible - også når det brænder på udenfor almindelig arbejdstid.

Se vores referencer og kontakt os til en snak om, hvad vi kan gøre for dig.