page_selector

Miljøsanering

Vi er certificeret inden for miljøsanering og fjerner alle miljø- og sundhedsskadelige stoffer sikkert og effektivt.

Der gemmer sig meget ofte skjulte overraskelser i gamle vægge, lofter og mure. Desværre drejer det sig sjældent om penge eller kulturskatte, men derimod om en række problematiske stoffer som fx asbest, PCB, bly, kviksølv, klorerede parafiner m.fl.

Disse stoffer har en række sundhedsskadelige egenskaber lige fra hovedpine til nedsat frugtbarhed og kræft. Derfor er det uhyre vigtigt, at det er uddannede miljøsanitører, der håndterer opgaven, så vi undgår spredning af stofferne i miljøet hvor det optages i fødekæden. Samtidig skal det sikres, at nærmiljøet, herunder beboere og andre håndværkere ikke udsættes for stofferne.

Vi ved, hvad vi gør

Listen over miljøfarlige stoffer vokser hele tiden, og både som bygherre, rådgiver og entreprenør er man ansvarlig for samfund og miljø, samt at lovgivningen bliver overholdt. Det kræver stor og opdateret viden, og det kan vi bidrage med - både i den projekterende fase og ude på selve opgaven. Det kan du læse mere om i vores Miljøguide.

“Søndergaard Nedrivning er en kompetent og kvalitetsorienteret medspiller, som vi ofte benytter os af til mange forskellige opgaver. Søndergaards evne til hurtig og fleksibel opgaveløsning samt viden og erfaring indenfor miljøsanering gør Søndergaard til en attraktiv samarbejdspartner”

Lars Kjær Entreprisechef, Einar Kornerup A/S

Dygtige medarbejdere kan dog ikke gøre det alene. Vi skal også sikre os, at vi har det nødvendige udstyr til opgaven. Vi kører derfor løbende test på de nyeste tekniske hjælpemidler til miljøsanering for at finde frem til de mest optimale løsninger. Findes det bedste udstyr ikke på markedet, så opfinder vi det selv. Det kan du læse mere om i artiklen fra Mestertidende.

Bliv klogere og kontakt os gerne

På siden "Download" finder du vores guide om miljø- og sundhedsskadelige stoffer, samt vejledninger til sanering af asbest, bly og PCB.

Her finder du relevante referencer, og under Presse og nyheder finder du diverse artikler om emnet.

Har du brug for hjælp, informationer eller et uforpligtende tilbud, så kontakt os endelig.