page_selector

Et solidt fundament

Som virksomhed har vi brugt mere end 70 år på at dygtiggøre os, og i dag tør vi godt kalde os selv eksperter i selektiv nedrivning og miljøsanering.

Vi tilbyder som udgangspunkt ikke ydelser for private, men håndterer mange forskellige slags opgaver for såvel offentlige myndigheder som erhvervskunder. De fleste af vores kunder har vi kendt igennem en årrække, for uanset om det gælder en mindre nedrivning eller en omfattende miljøsanering, går vi til opgaven med samme entusiasme og seriøsitet.

“Søndergaard Nedrivning er en kompetent og kvalitetsorienteret medspiller, som vi ofte benytter os af til mange forskellige opgaver. Søndergaards evne til hurtig og fleksibel opgaveløsning samt viden og erfaring indenfor miljøsanering gør Søndergaard til en attraktiv samarbejdspartner”

Lars Kjær Entreprisechef, Einar Kornerup A/S

Kvalificeret rådgivning og hovedentrepriser

Vi arbejder ikke kun med værktøjet i hånden, for vores mange års erfaringer betyder, at vi også kan bruges til hjælp og gode råd allerede i projekteringsfasen. Det har fx nogle gange medført, at byggeriet er blevet opdelt i to hovedentrepriser - en for nedrivning og mijløsanering, og en for opførelse. Det har givet bygherren nogle klare fordele, ikke mindst økonomisk.

Kernekompetencer

Kerneområderne er nedrivning og miljøsanering, men der følger mange andre opgaver med fx nedskæring, afstivning, jordarbejde og diamantskæring, og dem løser vi naturligvis også.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud, eller måske blot gode råd til din næste opgave.