Genbrug kender ingen grænser: Gospelkor køber tribune fra nedrivning

Projekt

Middelfart Gospel Choir øver og hører til i Teglgårdskirken i Middelfart.
Koret udgøres af ca. 75 medlemmer. Når Middelfast Gospel Choir holder koncerter kan de faktisk ikke være i kirken, hvis der også skal være plads til publikum.

Teglgårdskirken og koret drømmer derfor om en ny kirkebygning, hvor der er masser af plads til både publikum, menighed og gospelkor.

– ”𝘕𝘶 𝘩𝘢𝘳 𝘷𝘪 𝘵𝘳𝘪𝘣𝘶𝘯𝘦𝘯 – 𝘰𝘨 𝘷𝘪 𝘨𝘭æ𝘥𝘦𝘳 𝘰𝘴 𝘵𝘪𝘭 𝘢𝘵 𝘧𝘪𝘯𝘥𝘦 𝘥𝘦𝘯 𝘣𝘺𝘨𝘯𝘪𝘯𝘨 𝘥𝘦𝘳 𝘱𝘢𝘴𝘴𝘦𝘳 𝘵𝘪𝘭 𝘥𝘦𝘯,” fortæller Steffen Bay, korleder for Middelfast Gospel Choir.

Nu skal lokationen nemlig passe til tribunen, og det kræver et specielt rum. Et rum med loftshøjde og dimensioner, der passer til tribunen.

Tribunen stammer fra DTU i Hørsholm, hvor vi er i gang med en indvendig rydning. I den forbindelse forsøger vi at afsætte så mange ressourcer, som muligt. Og det er bestemt ikke hver dag, vi kan sætte så store ting til salg som en tribune. Tribunen blev solgt via Klaravik.

Prisen – for den topmoderne og justerbar tribune med plads til et publikum på 154 personer – endte på 25.000 kr.

– ”𝘋𝘢 𝘷𝘪 𝘴å 𝘵𝘳𝘪𝘣𝘶𝘯𝘦𝘯 𝘴𝘭𝘰𝘨 𝘷𝘪 𝘵𝘪𝘭. 𝘋𝘦𝘵 𝘷𝘢𝘳 𝘧𝘰𝘳 𝘨𝘰𝘥𝘵 𝘦𝘵 𝘵𝘪𝘭𝘣𝘶𝘥 𝘵𝘪𝘭 𝘰𝘴,” siger Frank Pedersen, der er manden bag visionen om den nyerhvervede tribune til gospelkoret og som er med i bygningsudvalget i Teglgårdskirken.

Og så skulle den ”bare” fragtes fra Hørsholm til Fyn.

– ”𝘝𝘪 𝘱𝘪𝘭𝘭𝘦𝘥𝘦 𝘥𝘦𝘯 𝘴𝘦𝘭𝘷 𝘯𝘦𝘥,” fortæller Frank, ”𝘪 6 𝘴𝘵𝘰𝘳𝘦 𝘥𝘦𝘭𝘦 𝘰𝘨 𝘧𝘪𝘬 𝘥𝘦𝘯 𝘣𝘶𝘬𝘴𝘦𝘳𝘦𝘵 𝘰𝘱 𝘪 𝘦𝘯 𝘴𝘬𝘪𝘣𝘴𝘤𝘰𝘯𝘵𝘢𝘪𝘯𝘦𝘳 𝘰𝘨 𝘬ø𝘳𝘵 𝘵𝘪𝘭 𝘍𝘺𝘯.”

Hos Søndergaard elsker vi at se ting finde nye kærlige hjem – i stedet for at blive smidt ud. 💚

Vi glæder os over, at Middelfart Gospel Choir kan bruge tribunen!