Hvidovres Sundhedshus

Projekt

Hvidovre Kommune besluttede, at etablere et helt nyt Sundhedshus på hjørnet af Hvidovrevej og Høvedstensvej i den tidligere posthusbygning.

Det er således muligt for Hvidovre Kommune at have et samlet sundhedsområde, da nabomatriklen ligeledes indeholder dele indenfor sundhedsområdet. Det tidligere posthus er opført i 1959 og omfatter ca. 1.900 etage m2 samt ca. 1.00 m2 kælder.

Cowi udbød projektet for Hvidovre Kommune i totalentreprise i januar 2016. Øens Murerfirma vandt opgaven og vi skulle stå for nedrivningsarbejderne.

Bygningen blev totalt ryddet indvendigt, og der blev etableret huller i dækkonstruktionen for etablering af 2 nye store ovenlys, som skal give lysindfald igennem etagerne.

Ind- og udvendigt blev der saneret forklorerede parafiner, PCB og bly.

Bygherre

Hvidovre Kommune

Entrepriseperiode

November 2016 - August 2017

Entreprisesum

1,5 mio.

Totalentreprenør

Øens Murerfirma A/S